Novi Sad
08.07.2014.
08:15 > 08:19
Rekonstrukcija fasade Osnovne škole "Ivo Lola Ribar" privodi se kraju, dok bi ove godine trebalo da počne nadogradnja OŠ "Vasa Stajić" i OŠ "Dušan Radović".
  • Ucenica O.S. Vasa S.

    22.05.2017 15:14
    Lazi
    Rekonstrukcija O.S. ,,Vasa Stajic" ce biti na letnjem raspustu i vec su sve ogradili ...idem u tu skolu i znam vise informacija nego novinari
  • mama

    09.07.2014 06:05
    zanimljivo
    cudo je da se radi nadogradnja skole Dusan Radovic a pre dve godine je zavrsena skola za 600 ucenika u nepodrednoj blizini a koja navodno ceka namestaj .Ali verovatno je opet po sredi neka politicka igra
  • Plitki tata dubokom tati

    08.07.2014 14:25
    Odgovor
    Ja svakako da marim gde moje dete uči, ali ne mogu da utičem u kakvim će uslovima učiti u školi. O tome treba da vodi računa država. Što se tiče ordenja i spomenika, ako to čekaju, neka odu kod predsednika, jer ih deli šakom i kapom. Ničim oni nisu zaslužili napred pomenuto, jer je javna tajna da od kada je usvojen novi zakon o javnim nabavkama, prvo se dogovore sa izvođačem, jer nemaju ljude odgovarajuće struke kako bi kvantifikovali radove i usluge...
    Ordenje zaslužuju ljudi iz zdravstva!!!
    Što se mog izbora o napuštanju zemlje tiče, nije reč o plitkosti ili nečemu sličnom. Baš naprotiv. Ne želim da mi dete odrasta u sredini gde se pripadnost nekoj od političkih opcija podrazumeva, gde ako nisi simpatičan učiteljici/nastavnici bivaš zakinut za pažnju i ...
    Na kraju svega, ja ću uraditi onako kako mislim da je bolje za mene i moju porodicu, a ti duboki tata i dalje radi u javnom sektoru, jer nizašta drugo nisi ni sposoban. Pozdravite mamu Vašu))
  • Такође тата

    08.07.2014 12:58
    Поштовани тата, да иоле мариш где и како деца уче и раде било би ти драго што у оваквој ситуацији неко успе било шта школи додатно да приушти а не салу и нове учионице. Иди човече тамо где мислиш да је боље и води своје дете кад си тако плитак. Треба тим људима споменик дићи што ту школу држе како је држе а не да се распада ко половина школа у граду.
  • tata

    08.07.2014 11:12
    ažurno, nema šta
    Koliko shvatam iz teksta, rekonstrukcija u V.Stajića će se sprovesti u toku školske godine. Da li je moguće koncentrisati se dok se radi? Da li je sproveden postupak javne nabavke na vreme? Da li iko razmišlja i deluje odgovorno u odnosu na funkciju koja mu je dodeljena?
    Ne mogu da vam opišem koliko me ova sredina odbija u svakom smislu. Samo da odem iz Srbije što pre!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna